باز هم رکورد گرم‌ترین روز ثبت‌شده در تاریخ شکسته شد افزایش ۲۳ درصدی مصرف آب در پی گرمای کم‌سابقه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) غلظت خون را جدی بگیرید پلیس مبارزه با مواد مخدر ۳۳ کیلوگرم موادمخدر و روانگردان را در پایتخت کشف کرد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه می‌رسد با روش‌های مختلف فریز کردن رب گوجه‌فرنگی خانگی آشنا شوید جزایر گرمایی چیست؟ سه‌گانه خون بار سلطان صاحب‌قران | مروری بر حادثه ترور ناصرالدین‌شاه اختصاص ۳هزار کلاس درس به اسکان زائرین در مشهد باشگاه پشت میزنشین‌ها | چند حرکت ورزشی مخصوص کارمندان دانش‌آموزان و دانشجویان برای اعزام به سفر‌های زیارتی مانعی ندارند انفعال نهاد‌های بین المللی در زمینه ساخت مدرسه برای دانش آموزان اتباع در  مشهد سامان‌دهی بیش‌از ۵ هزار و ۶۰۰ شیء فرهنگی در خراسان‌رضوی نمرات فاجعه‌بار آزمون‌های نهایی کشور | تداوم افت نمرات در خراسان‌رضوی اجرای حکم قصاص مردی که مهمان برادرش را به قتل رسانده بود + عکس طلاق به خاطر چالش‌های عجیب اینستاگرامی | همسرم به ناخن‌هایم لاک قرمز زده بود! ۲۵ درصد مردم کشور دچار چاقی و اضافه وزن هستند ۱۶ مورد ابتلای به هاری در خراسان‌رضوی شناسایی شد نتایج آزمون ورودی مدارس سمپاد چه زمانی اعلام می‌شود؟ صرفه‌جویی هتل‌های مشهد در مصرف برق تصمیم‌گیری برای تعطیلی ادارات به استانداران واگذار شد فیلمی از لحظه سقوط بالگرد در مکزیک
سرخط خبرها

افت جهانیِ شاخص امید به زندگی با همه‌گیری کووید ۱۹

  • کد خبر: ۴۴۱۱۷
  • ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۸
افت جهانیِ شاخص امید به زندگی با همه‌گیری کووید ۱۹
کارشناسان پیش‌بینی کرده‌اند که با همه‌ گیری بیماری کووید-۱۹ شاخص امید به زندگی در سراسر جهان کاهش پیدا می کند.

به گزارش شهرآرانیوز، کارشناسان پیش‌بینی کرده‌اند که با همه‌ گیری بیماری کووید-۱۹ شاخص امید به زندگی در سراسر جهان کاهش پیدا می کند.

نتایج یک بررسی نشان می دهد: همه گیری بیماری کووید-۱۹ می تواند موجب کاهش امید به زندگی در کوتاه مدت در بسیاری از نقاط جهان شود.

محققان با استفاده از مدلسازی کامپیوتری نتیجه گیری کردند که تنها دو درصد عفونت می تواند موجب کاهش شاخص امید به زندگی در کشورهایی شود که میانگین امید به زندگی در آنها بالا و حدود ۸۰ سال است.

همچنین در این گزارش آمده است: با افزایش میزان عفونت افت شاخص امید به زندگی به ویژه در اروپا و آمریکای شمالی بیشتر خواهد بود.

با شیوع ۱۰ درصدی بیماری میزان افت امید به زندگی در کشورهایی با شاخص طول عمرِ بالاتر نظیر کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی بیش از یک سال خواهد بود. با شیوع ۵۰ درصدی بیماری، میزان کاهش امید به زندگی در کشورهای این منطقه سه تا ۹ سال خواهد بود.

یکی از محققان موسسه بین المللی سیستم های کاربردی تجزیه و تحلیل در اتریش گفت: در مناطق کمتر توسعه یافته تاثیر شیوع کروناویروس در کاهش امید به زندگی کمتر خواهد بود چرا که طول عمر در میان افرادی با سنین بالا، پایین‌تر است.

به گزارش هلث دی نیوز، در این بررسی آمده است: هرچند در آسیب دیده ترین مناطق، شاخص امید به زندگی با پایان یافتن همه گیری، بهبود خواهد یافت.

جزئیات این مطالعه در نشریه "پلاس‌وان" منتشر شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->